Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (2.54 secunde)
Printre semnatari, Lavinia Sandru, Roberta Anastase, Mircea Hava, Darius Valcov, George Scripcaru si altii.
Este vorba de o asa-numita scrisoare deschisa - semnata de 12 deputati PD (cap de lista fiind tanara Lavinia Sandru), 3 primari si 2 lideri locali democrati - prin care i se cerea lui Gusa sa participe la cursa pentru presedintia PD (initiativa despre care Gusa a declarat ca habar nu a avut pana ieri).
In semn de solidaritate sau poate datorita faptului ca imbratiseaza cu adevarat doctrina partidului pastorit de Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu au tinut mortis sa fie primii inscrisi pe lista partidului, chiar din ziua in care PIN-ul a fost infiintat, facandu-i in acest fel inaugurarea.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) mai are, deocamdata, ca vicepresedinte pe Aurelian Pavelescu, ca secretar general pe Sergiu Constantinescu, iar ca purtator de cuvant pe Lavinia Sandru.
Fostii deputati democrati Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, membri ai Partidului Initiativa Nationala, au depus ieri la Camera Deputatilor o varianta proprie a Legii lustratiei, care le interzice persoanelor care au facut parte din nomenclatura comunista sa poata avea acces, timp de zece ani, la demnitati si la functii publice.
Dati afara din PD in urma cu ceva timp, deputatii independenti membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, o iau inaintea democratilor si a liberalilor, care intarzie sa-si duca la indeplinire promisiunile electorale facute inclusiv de presedintele Basescu privind crearea cadrului legal pentru sanctionarea coruptiei.
Deputatii independenti, membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, recidiveaza cu noi reglementari legate de Legea lustratiei.
Cei trei semnatari - Cosmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu - cer Guvernului sa faca publica „strategia politica interna privind exploatarea rezervei nationale de petrol si gaze naturale“, in contextul exploziei preturilor acestora, si revizuirea legislatiei in domeniu.
Referitor la zvonul care circula de cateva zile prin presa si care face referire la stradaniile Partidului Democrat de a o „recuceri“ pe Lavinia Sandru, liderul PIN a declarat pentru „Replica” de Constanta ca nu poate decat sa le doreasca succes celor de la PD.
Consiliul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va lua in discutie in perioada urmatoare petitia vicepresedintelui Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru (foto).
Purtatorul de cuvant al PIN, vicepresedinta Lavinia ßandru, a explicat, intr-un comunicat de presa, ca "motivul excluderii este incalcarea grava a statutului PIN".
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai mari gimnaste romance care este alaturi de noi - Lavinia Agache.
In acest context, vicepresedintele PIN Lavinia Sandru ii solicita presedintelui Traian Basescu sa nu promulge acest proiect de lege, tinand cont si de elementele neconstitutionale pe care le contine.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Legea antinomenclatura, respinsa Deputatii de la Comisia Juridica au respins ieri, cu majoritate de voturi, Legea antinomenclatura, initiata de Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu, care a fost retrimisa din plen la comisie la inceputul lui martie pentru a fi comasata cu legea lustratiei.
Plenul Camerei a decis ieri sa retrimita la Comisia Juridica proiectul legii antinomenclatura initiata de deputatii independenti Cozmin Gusa si Lavinia ßandru pentru a fi dezbatuta impreuna cu propunerea legislativa a liberalilor privind lustratia.
Deputatii au adoptat pe articole Legea "play-back" initiata de deputatii independenti Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu.
Totodata au mai fost respinse propunerile privind Semnul onorific Rasplata Muncii in Serviciul Public, proiectul pentru prevenirea violentei de pe stadioane, arene si sali de sport, initiat de doi deputati liberali, si legea petro-lului, propusa de deputatii independenti Cozmin Gusa si Lavinia ßandru.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
google-analytics.com